Καινούργιες Ακουστικές Διδασκαλίες: Να Βλέπετε την Αλήθεια με έναν Ήσυχο Νου . . . Ενημερώσεις για το Πρόγραμμα Διδασκαλίας: Αγγλία: 25 - 27 Μαϊου 2019... Αγγλία: 25 Ιουνίου - 1 Σεπτεμβρίου 2019... Για Πληροφορίες επισκευτείτε: Πρόγραμμα Διδασκαλίας. . .

Τι είναι τα Ενεργειακά Πεδία;

Όλη η ύλη στο Σύμπαν, αυτή με συναίσθηση και αυτή χωρίς, είναι στην ουσία διαφορετικά εκδηλωμένες συλλογές στοιχείων που συγκεντρώνονται και καθορίζονται από κοινού σύμφωνα με το ιδιαίτερο μοτίβο τους του συνεχούς της ταυτότητας. Όταν κάθε μία από αυτές τις εκδηλωμένες συλλογές - που είναι μια σύνθεση από γη, νερό, φωτιά, αέρα, χώρο και συνείδηση - διαιρείται στη συνέχεια στο πιο λεπτεπίλεπτο συστατικό επίπεδό τους, αυτό που αποκαλύπτεται εντός τους είναι τα πεδία της ενέργειας που περιέχουν το μοτίβο του συνεχούς της ταυτότητας του αντικειμένου αυτού. Όλες οι εκδηλωμένες μορφές από κάθε πλευρά - υλικές, άυλες ή αισθανόμενες - μοιράζονται κάποια παρόμοια φύση ομοιότητας, και ωστόσο παραμένουν αναγνωρίσιμες λόγω της ατομικής τους μοναδικότητας. Έτσι όπως η μέτρηση των άλφα, βήτα, θήτα και δέλτα - διαφορετικών τύπων των εγκεφαλικών κυμάτων - δίνει μία αξιόπιστη ένδειξη του τύπου της ψυχοσωματικής δραστηριότητας που πραγματοποιείται, η διαφορά των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων του ανθρώπινου σώματος δίνει μία εξίσου αξιόπιστη ένδειξη της ψυχοσωματικής ευεξίας του ατόμου. Υπάρχουν επίσης πολύ πιο λεπτά, σχεδόν απροσδιόριστα, αιθερικά πεδία , όπως το λινγκ τσι, που καταδεικνύει τη συσσωρευμένη σοφία, αγιότητα και τις υπερβατικές αρετές που ενσωματώνονται σε ένα αντικείμενο ή πρόσωπο και που οφείλονται σε προηγούμενους συσχετισμούς με ενάρετες πράξεις από προηγούμενες χρονικές στιγμές.

Ένα τέτοιο αιθερικό πεδίο, το Πεδίο της Αρετής, εκδηλώνεται σαν μία απροσδιόριστη φεγγοβολούσα αύρα εκλεπτυσμένου αγνού φωτός γύρω από το σώμα ενός ενάρετου όντος ή ιερού αντικειμένου - που είναι από μόνο του μία ζωντανή απόδειξη όλων των θετικών καρμικών αποτυπωμάτων που έχουν παραχθεί από αυτό το όν ή το αντικείμενο από αρχέγονους χρόνους. Ένας Βατζρασάτβα, ένα Αδαμάντινο Όν – εκείνος που έχει την ικανότητα να εξαλείφει την πνευματική ακαθαρσία, κυρίως τις παραμελημένες δεσμεύσεις της αφοσίωσης στο δάσκαλο και στην πνευματική εξέλιξη - είναι ικανό να επεκτείνει την επάρκεια του Πεδίου της Αρετής για να παράσχει ευλογία της θείας χάρης και καταφύγιο σε έναν πιστό που αναζητά παρέμβαση για να ξεπεράσει τις δύσκολες συνθήκες του παρόντος. Η ζώσα ενσάρκωση των Πράζνα Παραμίτα (των Τελειοτήτων της Υπερβατικής Σοφίας) – ένα Αδαμάντινο Όν που κρατάει σταθερά την αποτελεσματικότητα της διάδρασης μεταξύ των Πράζνα Παραμίτα και της Μοναδικής Αλήθειας στη Φύση - μπορεί να πραγματοποιήσει μία Πράξη Πίστεως μέσω βαθειάς διαλογιστικής απορρόφησης μέσω της οποίας μπορούν να ενεργοποιηθούν θαυμαστά φαινόμενα, συμπεριλαμβανομένης της συνδημιουργίας με τη Φύση, ώστε να φέρουν ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα για τον ακόλουθο.

Ένα ακόμη πιο λεπτοφυές αιθερικό πεδίο - απολύτως μη ανιχνεύσιμο από την κοινή συνειδητότητα – μπορεί να εντοπιστεί στο Πεδίο των Βουδών το οποίο πηγάζει από τη Σοφία ενός πλήρως Φωτισμένου Όντος. Υπάρχουν διάφορα επίπεδα Πεδίων των Βουδών. Μερικά μπορεί να τα δει μόνο ένας Βούδας, μερικά μπορεί να τα δει μόνο ένας Μποντισάτβα, και μερικά μπορούν να ιδωθούν από όντα που εκπληρώνουν την επιθυμία τους να επαναγεννηθούν εκεί ως αποτέλεσμα της συσσώρευσης αρετής από μέρους τους.