Η Ευλογία της Τάρα Νικάει το Σύνδρομο Ντάουν

Little Healthy Baby

Φέτος τον Μάρτιο ο Λάμα Ντόντρουπ Ντόρτζε Ρίνποτσε έλαβε ένα αίτημα καθοδήγησης από μια Αυστραλή μαθήτριά του η οποία διένυε την δέκατη τρίτη εβδομάδα εγκυμοσύνης. Αυτή και ο σύζυγός της ήταν πανικοβλημένοι από τα αποτελέσματα του υπέρηχου του εμβρύου τα οποία έδειξαν σημάδια υψηλού κινδύνου Συνδρόμου Ντάουν για το μωρό. Θέλοντας να κάνουν το σωστό για το μωρό στράφηκαν αμέσως για βοήθεια στον Λάμα Ντόντρουπ Ντόρτζε Ρίνποτσε.

Ο Λάμα Ντόντρουπ Ντόρτζε Ρίνποτσε συμβούλεψε την έγκυο μαθήτρια να κάνει ό,τι μπορεί για να φροντίσει τον εαυτό της και τη νέα ζωή μέσα της. Της εξήγησε ότι τα παιδιά έρχονται στη ζωή μας ως άμεσο αποτέλεσμα της καρμικής σχέσης που είχαμε μαζί τους στο παρελθόν. Άσχετα με το αποτέλεσμα του υπέρηχου, αυτή έπρεπε να δεχτεί την καρποφορία των δράσεων της του παρελθόντος και να καλωσορίσει την επικείμενη γέννηση με όλη την μητρική αγάπη εκείνης που περιμένει την άφιξη του πρώτου της παιδιού. Την καθησύχασε να μην αγωνιά για αυτό που πρόκειται να συμβεί στο μέλλον και ότι πρέπει να διατηρήσει σταθερή πίστη ότι εκείνος θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να την βοηθήσει. Την συμβούλεψε επίσης να αναζητήσει την προστασία της Τάρα ακολουθώντας τις ασκήσεις της τελετής προς την Τάρα στο τοπικό Κέντρο Ντάρμα του Pathgate.

Συνδρόμου Ντάουν και φέροντας περήφανα ένα ζευγάρι παχιούς λοβούς αυτιών. Μόλις έμαθε τα νέα ο Λάμα Ντόντρουπ Ντόρτζε Ρίνποτσε εξήγησε ότι αυτή η θαυματουργή αντιστροφή είναι το αποτέλεσμα επιτυχημένων Νταρμικών ασκήσεων οι οποίες επιτάχυναν την πρώιμη ωρίμανση ανεκδήλωτων θετικών καρμικών αποτυπωμάτων για το μωρό, και ότι η νέα μητέρα θα έπρεπε να κατευθύνει την ευγνωμοσύνη της προς την ευλογία και την προστασία της Τάρα.