Καινούργιες Ακουστικές Διδασκαλίες: Να Βλέπετε την Αλήθεια με έναν Ήσυχο Νου . . . Ενημερώσεις για το Πρόγραμμα Διδασκαλίας: Αγγλία: 25 - 27 Μαϊου 2019... Αγγλία: 25 Ιουνίου - 1 Σεπτεμβρίου 2019... Για Πληροφορίες επισκευτείτε: Πρόγραμμα Διδασκαλίας. . .

Το Ινστιτούτο Pathgate Προσφέρει Χριστουγεννιάτικη Χαρμοσύνη στους Άστεγους του Newcastle

Christmas at the People's Kitchen

Οι συμπονετικές δραστηριότητες του Σεβ. Λάμα Ντόντρουπ Ντόρτζε εκτείνονται πέραν των ορίων της μετάδοσης των Νταρμικών Διδασκαλιών σε μαθητές ανά τον κόσμο. Εδώ και πολλά χρόνια έχει δεσμευτεί στην πρόνοια για την ευημερία της ευημερία της κοινότητας εξασφαλίζοντας γι' αυτούς που χρειάζονται βοήθεια εκπαίδευση, στέγαση, τροφή και ρουχισμό. Σε αυτούς περιλαμβάνονται οι άστεγοι του τόπου που διαμένει του Newcastle upon Tyne, της Αγγλίας. Υπό την διεύθυνση του Σεβ. Λάμα Ντόντρουπ Ντόρτζε, το Ινστιτούτο Pathgate έχει εξασφαλίσει τακτική εβδομαδιαία παράδοση φρέσκων τροφίμων και γλυκισμάτων στην τοπική Κουζίνα των Ανθρώπων (People's Kitchen) η οποία προσφέρει ζεστά γεύματα στους άστεγους της πόλης.

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα ο Σεβ. Λάμα Ντόντρουπ Ντόρτζε επισκέφθηκε προσωπικά τον χώρο για να διαπιστώσει ο ίδιος τις άμεσες ανάγκες τους για τις ημέρες των γιορτών. Ανταποκρινόμενος στα αιτήματά τους ο Σεβ. Λάμα Ντόντρουπ Ντόρτζε συμφώνησε να χρηματοδοτήσει το γεύμα ψητής γαλοπούλας με όλα τα γιορταστικά γαρνιρίσματα για πάνω από 100 άστεγους ανθρώπουςανήμερα των Χριστουγέννων. Έκανε επίσης μια ξεχωριστή δωρεά για την αγορά μεγάλης ποσότητας ζεστού ρουχισμού και υπνόσακων για τους άστεγους που επισκέπτονται την Κουζίνα των Ανθρώπων κατά την διάρκεια των χειμερινών μηνών.

Μπορείτε κι εσείς να έχετε έναν ενεργό ρόλο στη βοήθεια των λιγότερο τυχερών μέσω του Προγράμματος Συμμετοχής του Pathgate Δίνοντας μια Δωρεά. Για να διαβάσετε περισσότερο για την Κουζίνα των Ανθρώπων, πατήστε εδώ.