Η Ετήσια Μετάδοση Νγκάγκυουρ Κάμα στη Μποντγκάγια το 2012

Lama Dondrup Dorje and HE Yangthang Rinpoche

Η Αυτού Εξοχότητα ο Γιάνγκτανγκ Ρίνποτσε από το Μοναστήρι Ντομάνγκ ευσπλαχνικά αποδέχτηκε την πρόσκληση του Συλλόγου για Διατήρηση της Νγκάγκυουρ Κάμα Παράδοσης (NKTPA) να μεταδώσει την μύηση του Κάγκιε Ντέσεγκ Ντούπα (Οι Οκτώ Χερούκα ως η Συνάθροιση όλων των Βουδών) στις 4 Φεβρουαρίου 2012 μετά την ολοκλήρωση του Νγκάγκυουρ Νυίνγκμα Μόνλαμ Τσένμο Chenmo (Η Μεγάλη Γιορτή Προσευχής για την Παγκόσμια Ειρήνη) του 2012 στην Μποντγκάγια της Ινδίας. Θα ακολουθήσει η πλήρης προφορική μετάδοση των Διδασκαλιών Νγκάγκυουρ Κάμα. Στο τέλος της μετάδοσης ο Γιάνγκτανγκ Ρίνποτσε συμφώνησε να απονείμει την Μύηση Μακροζωίας στους συμμετέχοντες. Η συμμετοχή σε αυτή την Μετάδοση Κάμα περιορίζεται σε εκείνους που έχουν ήδη λάβει το πρώτο μέρος της Μετάδοσης Κάμα που δόθηκε από τον Γιάνγκτανγκ Ρίνποτσε στη 2η Μετάδοση Νγκάγκυουρ Κάμα το 2012.

Empowerment

Ακόμα ένα κορυφαίο γεγονός της φετινής διδασκαλίας θα είναι η διδασκαλία που θα δώσει ο Κέντσεν Νάμντρολ Τσέρινγκ Ρίνποτσε πάνω σε ένα από τα Γκυούντ (Μαχαγιόγκα Τάντρα) που αποτελεί μέρος των τριών μεγάλων κύκλων διδασκαλιών της Παράδοσης Νυίνγκμα. Οι άλλοι δυο είναι το Λούνγκ (Ανουγιόγκα Τάντρα) και το Μεν-Νγκαγκ (Άτιγιόγκα Τάντρα).

Για το όφελος των ξένων μαθητών, Αγγλική και Κινεζική μετάφραση θα είναι διαθέσιμη ραδιοφωνικά. Η διατροφή και η στέγαση των συμμετεχόντων παρέχονται στο Ινστιτούτο Νγκάγκυουρ Μόνλαμ Τσένμο. Εκείνοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις διδασκαλίες παρακαλούνται να εγγραφούν εγκαίρως. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον: Κένπο Νέϋντον Σάνγκπο, τηλ: +91-9418612887 / +91-7250680808, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.; Κένπο Νγκάουανγκ Νυάντακ, τηλ: +91-9758268893, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.; Λόπον Σανγκέϊ , τηλ: +91-9733012799, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..