Καινούργιες Ακουστικές Διδασκαλίες: Να Βλέπετε την Αλήθεια με έναν Ήσυχο Νου . . . Ενημερώσεις για το Πρόγραμμα Διδασκαλίας: Αγγλία: 25 - 27 Μαϊου 2019... Αγγλία: 25 Ιουνίου - 1 Σεπτεμβρίου 2019... Για Πληροφορίες επισκευτείτε: Πρόγραμμα Διδασκαλίας. . .

Το Πασχάλινο Σχολείο του Pathgate 2012

A Tibetan student receiving mindrup (Dharma medicine) from Ven. Lama Dondrup Dorje during the Retreat

Στο Πασχάλινο Σχολείο του Pathgate 2012, το οποίο έγινε από τις 6 μέχρι τις 11 Απριλίου, συμμετείχαν μαθητές που ταξίδεψαν από χώρες όπως ο Καναδάς, η Ρουμανία, η ϊταλία, το Βέλγιο και η Ιρλανδία. Εκτός από Βρετανούς μαθητές, στην απομόνωση συμμετείχαν μαθητές από πολλές χώρες όπως η Ιαπωνία, η Κίνα, το Θιβέτ, η Σιγκαπούρη, η Ισπανία, η Αυστραλία, η Νέα Ζηλανδία και η Κύπρος.

Το κύριο αντικείμενο του εξαήμερου Πασχαλινού Σχολείου ήταν η Εντατική Σπουδή πάνω στα Θεμέλια του Κλασικού Ιατρικού Τσι Κουνγκ. Το καθημερινό πρόγραμμα της Απομόνωσης περιελάμβανε Βουδιστικές ασκήσεις προσευχών, Νταρμικές Διδασκαλίες, διαλογισμό και εκτεταμένες οδηγίες στο Κλασικό Ιατρικό Τσι Κουνγκ που έδωσε προσωπικά ο Σεβ. Λάμα Ντόντρουπ Ντόρτζε. Ένας από τους μαθητές παραπονέθηκε ότι είχε δυσκολία να δει και ότι είχε θολή όραση στο τέλος της απομόνωσης. Επισκέφθηκε τον οφθαλμίατρό του για εξετάσεις και δοκίμασαν έκπληξη όταν διαπίστωσαν μια εκπληκτική βελτίωση της όρασής του, τέτοια που ήταν αναγκαίο να αλλαχθούν οι φακοί των γυαλιών του με φακούς πολύ πιο μειωμένων βαθμών. Η όραση του είναι τώρα πολύ καλύτερη από πριν.

Για εκείνους που επιθυμούν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το φετινό Θερινό Σχολείο του Pathgate, είναι επιβεβαιωμένο ότι το Θερινό Σχολείο 2012 του Pathgate θα λάβει χώρα από τις 3 Ιουλίου έως τις 26 Αυγούστου στο Pathgate Dharma Centre στο Newcastle Upon Tyne.