Καινούργιες Ακουστικές Διδασκαλίες: Να Βλέπετε την Αλήθεια με έναν Ήσυχο Νου . . . Ενημερώσεις για το Πρόγραμμα Διδασκαλίας: Αγγλία: 25 - 27 Μαϊου 2019... Αγγλία: 25 Ιουνίου - 1 Σεπτεμβρίου 2019... Για Πληροφορίες επισκευτείτε: Πρόγραμμα Διδασκαλίας. . .

Ο Σεβαστός Λάμα Ντόντρουπ Ντόρτζε Επισκέπτεται την Αρχαία Πρωτεύουσα της Ολλανδίας

Students practise meditation during Ven. Lama Dondrup Dorje's teachings in Dordrecht, Netherland

Σε απάντηση της μακροχρόνιας πρόσκλησης από Ολλανδούς μαθητές, ο Σεβ. Λάμα Ντόντρουπ Ντόρτζε επισκέφθηκε την πόλη Ντόρντρεχτ τον Απρίλιο στην αρχή της εποχής της Τουλίπας. Το Ντόρντρεχτ είναι η αρχαία πρωτεύουσα και η παλαιότερη πόλη της Ολλανδίας. Κατά την διάρκεια της επίσκεψής του, ο Σεβ. Λάμα Ντόντρουπ Ντόρτζε έδωσε αρκετές διδασκαλίες σχετικά με το Διαλογισμό, την εφαρμογή του Ντάρμα και το Βουδιστικό Ιατρικό Τσι Κονγκ. Επίσης εκτέλεσε την τελετή του Τσε Ταρ: την Άσκηση της Εξαγοράς και της Απελευθέρωσης της Ζωής κατόπιν αιτήματος των τοπικών μαθητών.

Ο Σεβ. Λάμα Ντόντρουπ Ντόρτζε θα επιστρέψει στην Ολλανδία τον Ιούνιο για να δώσει περεταίρω διδασκαλίες για τις Οδηγίες του Ντάρμα, τον Βουδιστικό Διαλογισμό, το Κλασικό Τσι Κονγκ των Μεσημβρινών και το Κλασικό Τσαν Ντινγκ Τάϊ Τσι Τσουάν. Για πληροφορίες σχετικά με αυτή και άλλες προσεχείς διδασκαλίες του Σεβ. Λάμα Ντόντρουπ Ντόρτζε στο Χονγκ Κονγκ, τη Σιγκαπούρη, την Αυστραλία, την Ιταλία, την Ελλάδα, τη Ρουμανία και την Αγγλία, παρακαλούμε πατήστε στο Πρόγραμμα Διδασκαλίας.