Καινούργιες Ακουστικές Διδασκαλίες: Να Βλέπετε την Αλήθεια με έναν Ήσυχο Νου . . . Ενημερώσεις για το Πρόγραμμα Διδασκαλίας: Αγγλία: 25 - 27 Μαϊου 2019... Αγγλία: 25 Ιουνίου - 1 Σεπτεμβρίου 2019... Για Πληροφορίες επισκευτείτε: Πρόγραμμα Διδασκαλίας. . .

Νέα Ομάδα Μελέτης του Pathgate στο Βουκουρέστι, Ρουμανία

Ven. Lama Dondrup Dorje and students in Bucharest, Romania

Ο Σεβαστός Λάμα Ντόντρουπ Ντόρτζε βρέθηκε στο Βουκουρέστι, Ρουμανίας τον Ιούνιο για να δώσει διήμερη διδασκαλία σε μια ομάδα από ενθουσιώδεις μαθητές από την Ρουμανία, την Ουγγαρία και την Τσεχοσλοβακία. Τα θέματα που κάλυψε περιλαμβάνουν οδηγίες στη Βουδιστική Διδασκαλία, τον Βουδιστικό Διαλογισμό, το Κλασικό Ιατρικό Τσι Κουνγκ και το Κλασικό Τσαν Ντινγκ Τάϊ Τσι Τσουάν. Λόγο της επιτυχίας του διήμερου και σε απάντηση των αιτημάτων των τοπικών σπουδαστών, δημιουργήθηκε στο Βουκουρέστι μια Ομάδα Μελέτης του Pathgate η οποία θα προσφέρει τακτικές συναντήσεις με σκοπό την μελέτη πάνω στα Θεμέλια του Ντάρμα, το Διαλογισμό, και την άσκηση του Κλασικού Τσαν Ντινγκ Τάϊ Τσι Τσουάν. Ο Κάλσανγκ Τένζιν, ο συντονιστής της Ομάδας Μελέτης του Βουκουρεστίου, είναι επί μακρόν μαθητής του Σεβ. Λάμα Ντόντρουπ Ντόρτζε. Ήταν μετά από δική του πρόσκληση που ο Σεβ. Λάμα Ντόντρουπ Ντόρτζε επισκέφτηκε για πρώτη φορά την πρωτεύουσα της Ρουμανίας γνωστή σε πολλούς στοργικά ως το 'Μικρό Παρίσι της Ανατολής'.

Για λεπτομέρειες σχετικά με την Ομάδα Μελέτης του Pathgate στο Βουκουρέστι, παρακαλούμε πατήστε εδώ. Για πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα διδασκαλιών το Σεβαστού Λάμα Ντόντρουπ Ντόρτζε, παρακαλούμε επισκεφθείτε το Πρόγραμμα Διδασκαλίας.