Καινούργιες Ακουστικές Διδασκαλίες: Να Βλέπετε την Αλήθεια με έναν Ήσυχο Νου . . . Ενημερώσεις για το Πρόγραμμα Διδασκαλίας: Αγγλία: 25 - 27 Μαϊου 2019... Αγγλία: 25 Ιουνίου - 1 Σεπτεμβρίου 2019... Για Πληροφορίες επισκευτείτε: Πρόγραμμα Διδασκαλίας. . .

Το Ντάρμα στη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου

Ο Σεβ. Λάμα Ντόντρουπ Ντόρτζε διδάσκει στο Ναό Σειρυούζαν Τσόντζι  Ηγούμενος Κενμυό Μιγιασάτο με τον Σεβ. Λάμα Ντόντρουπ Ντόρτζε

Ven. Lama Dondrup Dorje visited Japan in April 2014 to give a series of Teachings in Nagano and Tokyo.

Διδασκαλίες στο Χασιμότο Μασάγια στο Ναγκάνο

Ο Σεβ. Λάμα Ντόντρουπ Ντόρτζε επισκέφθηκε την Ιαπωνία τον Απρίλιο του 2014 για να δώσει μια σειρά Διδασκαλιών στο Ναγκάνο και στο Τόκυο.

Στο Ναγκάνο, που ήταν ο διοργανωτής των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων, ο Σεβ. Λάμα Ντόντρουπ Ντόρτζε έδωσε μια περιεκτική διδασκαλία σχετικά με την ουσία τηςΔιαμαντένιας Σούτρα στο Σειρυούζαν Τσόντζι, ένα Ναό που Ιδρύθηκε το 1649 (την περίοδο του Κειάν) όπου ακολουθούν την γενεαλογία του Τσίσαν της σχολής Σίνγκον. Η διδασκαλία έγινε δεκτή με ενθουσιασμό σε ένα χώρο συνωστισμένο από πλήθος χειροτονημένων και λαϊκών μαθητών. Μετά την διδασκαλία ο Σεβ. Λάμα Ντόντρουπ Ντόρτζε παραβρέθηκε σε δεξίωση που έγινε προς τιμήν του από τον Ηγούμενο Κενμυό Μιγιασάτο.

Η δεύτερη σειρά διδασκαλιών πάνω στην Σούτρα της Καρδιάς και το Κλασικό Ιατρικό Τσι Κουνγκ στο Ναγκάνο έλαβε χώρα στο Χασιμότο Μασάγια – έναν ιστορικό οίκο τσαγιού ο οποίος οικοδομήθηκε γύρω στα 1850 στο τέλος της περιόδου Εντό.

Ο Σεβ. Λάμα Ντόντρουπ Ντόρτζε δίνει διδασκαλίες στο Ζενκοτζί στο Τόκυο, στην Ιαπωνία

Στο Τόκυο, ο Σεβ. Λάμα Ντόντρουπ Ντόρτζε κατά την διάρκεια της ημέρας έδωσε διδασκαλίες στη Ζενκοτζί - μια μονή γυναικών, η οποία ακολουθεί την παράδοση της Αγνής Χώρας - για το Κλασικό Τσαν Ντινγκ Τάι Τσι Τσουάν, και το βράδυ μια εκτεταμένη εξήγηση πάνω στηΒουδική Φύση όπως αυτή απεικονίζεται στηΔιαμαντένια Σούτρα.

Μετά την επίσκεψη, έχει δημιουργηθεί στο Ναγκάνο μια Ομάδα Μελέτης του Pathgate και Ο Σεβ. Λάμα Ντόντρουπ Ντόρτζε συμφώνησε να επιστρέψει στην Ιαπωνία το Φθινόπωρο για να δώσει περαιτέρω διδασκαλίες στους εκεί μαθητές του.

Για να ενημερωθείτε λεπτομερώς για τις επόμενες διδασκαλίες του Σεβ. Λάμ Ντόντρουπ Ντόρτζε στη Σιγκαπούρη, στην Ελλάδα και στην Ιταλία, πατήστε στο Πρόγραμμα Διδασκαλίας.