Ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση Πόρων για την Ενίσχυση του Προγράμματος Εμβολιασμού για την Ηπατίτιδα Β

Εμβολιασμοί για την Ηπατίτιδα Β στο Μοναστήρι Ναμντρολίνγκ

Θερμές ευχαριστίες σε όλους τους μαθητές και φίλους του Ινστιτούτου Pathgate οι οποίοι υποστήριξαν τις προσπάθειες για την συγκέντρωση πόρων για προληπτικές εξετάσεις και πρόγραμμα εμβολιασμού για την Ηπατίτιδα Β στο Μοναστήρι Ναμντρολίνγκ στην Ινδία. Χάρη στην γενναιοδωρία σας, οι αναγκαίοι πόροι για αυτό το ζωτικής σημασίας πρόγραμμα έχουν τώρα συγκεντρωθεί και η διεύθυνση του Νοσοκομείου Τσέπαλ Τόπκυεντ ξεκίνησε να κάνει προληπτικές εξετάσεις και εμβολιασμούς σε όλους τους μοναχούς και τις μοναχές της Μονής Ναμντρολίνγκ.

1000 νεοαφιχθέντες, οι οποίοι εισήλθαν στη Μονή Ναμντρολίνγκ μετά το τελευταίο πρόγραμμα εμβολιασμού τέσσερα χρόνια πριν, εξετάστηκαν προληπτικά για Ηπατίτιδα Β από τις 14 έως τις 17 Αυγούστου, και μέχρι τις 24 Αυγούστου, περίπου 3.500 χιλιάδες μοναχοί και μοναχές έλαβαν την πρώτη δόση του εμβολίου για την Ηπατίτιδα Β.

Αυτό το έργο δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την γενναιόδωρη υποστήριξη όλων των μαθητών και των φίλων μας σε όλο τον κόσμο. Εκ μέρους της Μονής Ναμντρολίνγκ, θα θέλαμε να εκφράσουμε από καρδιάς την βαθύτατη ευγνωμοσύνη μας σε όλους εσάς.