Καινούργιες Ακουστικές Διδασκαλίες: Να Βλέπετε την Αλήθεια με έναν Ήσυχο Νου . . . Ενημερώσεις για το Πρόγραμμα Διδασκαλίας: Αυστραλία: 18 - 30 Σεπτεμβρίου 2018... Ελλάδα: 6 - 7 Οκτωβρίου 2018... Ιαπωνία: 12 - 14 Οκτωβρίου 2018... Ιταλία: 20 - 21 Οκτωβρίου 2018... Για Πληροφορίες επισκευτείτε: Πρόγραμμα Διδασκαλίας. . .

Ο Ευσπλαχνικός Κόσμος της Αυτού Αγιότητας του Πένορ Ρίνποτσε σε πέντε ακόμα γλώσσες

His Holiness Pema Norbu Rinpoche

Ο Ευσπλαχνικός Κόσμος της Αυτού Αγιότητας του Πένορ Ρίνποτσε’, μια ταινία που έγραψε και σκηνοθέτησε ο Σεβ. Λάμα Ντόντρουπ Ντόρτζε είναι διαθέσιμη με αφήγηση στα ρουμανικά, στα ρωσικά, στα εβραϊκά, στα ιαπωνικά και στα βιετναμέζικα. Αυτές συμπληρώνουν τις αρχικές εκδόσεις στις δώδεκα γλώσσες που προηγήθηκαν όπως τα θιβετανικά, τα μπουτανέζικα, τα νεπαλέζικα, τα μανδαρινικά, τα καντονέζικα, τα αγγλικά, τα γαλλικά, τα γερμανικά, τα ελληνικά, τα ισπανικά, το πορτογαλικά και τα ιταλικά. Αυτή η ταινία η οποία εγκρίθηκε από την ΑΑ τον Μακαριστό Πένορ Ρίνποτσε, έχει φτιαχτεί με μόνο σκοπό την ελεύθερη διανομή και διατίθεται ταχυδρομικά δωρεάν σε όλο τον κόσμο προς όφελος των απανταχού αισθανόμενων όντων.

Αν επιθυμείτε να λάβετε ένα αντίτυπο, παρακαλούμε να μας γράψετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. προσθέτοντας το όνομά σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση. Παρακαλούμε δηλώστε ποιόν τύπο DVD χρειάζεστε (PAL ή NTSC). Αν επιθυμείτε να χρηματοδοτήσετε το κόστος της ελεύθερης διανομής αυτής της ταινίας, μπορείτε να το κάνετε εδώ. Για να παρακολουθείστε αυτή την ταινία, επισκεφθείτε το Θέατρο του Pathgate.