Ένα Πετράδιο Σοφίας για καθημερινό στοχασμό: «Η αγάπη είναι το κίνητρο, η θέληση, και η πηγή της δύναμης που ωθεί κάθε ανθρώπινη επιθυμία σε καρποφορία. Έτσι να είστε σε εγρήγορση ώστε να διατηρείτε αγνή πρόθεση σε όλα τα πράγματα που αναλαμβάνουμε».

Επίσημη Αναγγελία της Αναγνώρισης της Ενσάρκωσης της Αυτού Αγιότητας του Πένορ Ρίνποτσε

HH Penor Rinpoche and His Yangsi

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε την είδηση της αναγγελίας της 5 Δεκεμβρίου 2013 από το Μοναστήρι Ναμτρολίνγκ ότι η ενσάρκωση της Αυτού Αγιότητας του Πένορ Ρίνποτσε επαναγεννήθηκε στο Θιβέτ. Όπως είχε προφητεύσει σε γράμμα του η Αυτού Αγιότητα ο Τζάντρελ Ρίνποτσε, η ενσάρκωση της ΑΑ του Πένορ Ρίνποτσε γεννήθηκε κοντά στο Λέλεν Τράμο Ντράγκ ή Ντουνγκ Λουνγκ Τράμο Ντραγκ, τον ιερό τόπο όπου η Νυίνγκτιγκ Γιάμπσυι (Οι Τέσσερις Κύκλοι των Διδασκαλιών της Εσώτατης Ουσίας) αποκαλύφθηκε. Με βάση αυτό το προφητικό γράμμα σε συνδυασμό με τα αγνά οράματα του Τούλκου Τούπτεν Πάλζανγκ Ρίνποτσε, το Γιάνγκσι (ενσαρκωμένο ον) της ΑΑ του Πένορ Ρίνποτσε αναγνωρίστηκε με αυθεντικές διαδικασίες.

Το Γιάνγκσι θα ενθρονιστεί στις 31 Ιουλίου 2014, την ευοίωνη μέρα της Πρώτης Στροφής του Τροχού του Ντάρμα από τον Βούδα, την 4η μέρα του έκτου θιβετανικού μήνα του 2141.

Η διεύθυνση του Μοναστηριού Ναμτρολίνγκ παρακαλεί όλους τους Νταρμικούς αδερφούς και αδερφές να πραγματοποιούν τις ακόλουθες προσευχές για την μακροζωία του Γιάνγκσι και την υπέρβαση όλων των εμποδίων ούτως ώστε να διασφαλισθεί η επιτυχία της τελετής της ενθρόνισης.

  • Μπάρτσε Λάμσελ (Προσευχή για να Αποτραπούν τα Εμπόδια στο Μονοπάτι)
  • Σάμπα Λούντρουπ (Προσευχή για την Αυθόρμητη Εκπλήρωση Όλων των Ευχών)
  • Νέτεν Τσάγκτσο (Προσευχή Ικεσίας και Προσφορά στους Δεκαέξι Πρεσβύτερους)