Ανασκόπηση των Δραστηριοτήτων του Pathgate κατά το 2016

 

Κατά την διάρκεια του 2016, ο Λάμα Ντόντρουπ Ντόρτζε Ρίνποτσε συνέχισε να υποστηρίζει τους μαθητές του Pathgate, τηρώντας ένα πλήρες πρόγραμμα ταξιδίων και διδασκαλιών ανά τον κόσμο.

Εκτός από το να καθοδηγεί πολυάριθμες αποσύρσεις στην Αγγλία και το να επισκέπτεται τακτικά το Χονγκ Κονγκ, τη Σιγκαπούρη, το Ναγκάνο, το Σύδνεϊ, την Μελβούρνη, το Μιλάνο, την Αθήνα και το Βουκουρέστι, ο Λάμα Ντόντρουπ Ντόρτζε Ρίνποτσε επισκέφθηκε δύο φορές την Κρακοβία στην Πολωνία το 2016 για να δώσει διδασκαλίες και να υποστηρίξει την δημιουργία μιας νέας ομάδας μελέτης για τους μαθητές του τόπου. Ο Λάμα Ντόντρουπ Ντόρτζε Ρίνποτσε επισκέφθηκε επίσης για πρώτη φορά την Οσάκα τον Οκτώβριο για να δώσει εκεί διδασκαλίες μετά από πρόσκληση των μαθητών που είχαν παρακολουθήσει τις διδασκαλίες στο Ναγκάνο.

 

Θερινή Απομόνωση του Pathgate του 2016 στο Newcastle, στην Αγγλία διήρκεσε ως συνήθως εννιά εβδομάδες και το παρακολούθησαν μαθητές από όλο τον κόσμο, πολλοί εκ των οποίων παράτειναν την διαμονή τους για να εκμεταλευτούν τις ακουστικές διδασκαλίες που προσφέρονταν καθημερινά τα απογεύματα στο Κέντρο του Pathgate στο Newcastle.

Το Πρόγραμμα Συμμετοχής του Ινστιτούτου Pathgate εξακολούθησε να χρηματοδοτεί την εκπαίδευση και τις διάφορες υπηρεσίες για τους νέους και τους χειροτονημένους σε διάφορες χώρες όπως η Μογγολία, η Ινδία και το Νεπάλ, και επιπλέον να προσφέρει την καθ' όλο το έτος ουσιώδη υποστήριξη προς τους ηλικιωμένους και τους άστεγους. Όλο αυτό κατέστη δυνατό από την γενναιόδωρη υποστήριξη των μαθητών και των φίλων του Ινστιτούτου Pathgate σε όλο τον κόσμο. Αν επιθυμείτε να στηρίξετε το Πρόγραμμα Συμμετοχής του Pathgate και να γίνετε Φίλος του Pathgate Διεθνώς, μπορείτε να πατήσετε στο Κάνετε μια Δωρεά.