Ανασκόπηση των Δραστηριοτήτων του Pathgate το 2019

Ο Λάμα Ντοντρούπ Ντόρτζε Ρίνποτσε με τον Κένπο Νυίμα Ντοντρούπ Ρίνποτσε και τον Λάμα Πάσανγκ στο ΗΒ

Το 2019 είναι έτος γεμάτο γεγονότα για το Ινστιτούτο Pathgate ως προς την διάδοση του Βουδικού Ντάρμα. Ο Λάμα Ντοντρούπ Ντόρτζε Ρίνποτσε συνέχισα ακούραστα με τα ταξίδια του σε όλο τον κόσμο, διδάσκοντας τους μαθητές του Pathgate. Είχαμε επίσης την τιμή να επισκεφτεί το Κέντρο του Ντάρμα του Pathgate στο Ηνωμένο Βασίλειο ο Κένπο Νυίμα Ντοντρούπ Ρίνποτσε, και ο Λάμα Γκουρούνγκ Πάσανγκ που επισκέφτηκε τα Κέντρα του Ντάρμα του Pathgate στην Ελλάδα, την Ρουμανία και το ΗΒ.

Το Μάιο πραγματοποιήθηκαν επιπλέον γυρίσματα για την ταινία «Η Νέα Έκδοση της Ζωής του Γκούρου Ρίνποτσε» στο Νεπάλ, όπου υπάρχει πολλά ιερά μέρη που συσχετίζονται με τον Γκούρου Ρίνποτσε. Τα πλάνα θα προσθέσουν επιπλέον ρεαλισμό στην αρχική ταινία.

Ο Λάμα Ντοντρούπ Ντόρτζε Ρίνποτσε με τον Κένπο Τένζιν Νόργκεϋ Ρίνποτσε στην Νέα Υόρκη
Μια φωτογραφία μπροστά στην Ιερή Στούπα μέσα στο προσωπικό δωμάτιο της Αυτούς Αγιότητάς του Πέμα Νόρμπου Ρίνποτσε, στην Πολιτεία της Νέας Υόρκης

Ο Λάμα Ντοντρούπ Ντόρτζε Ρίνποτσε έλαβε πρόσκληση για τα Εγκαίνια του Κέντρου του Ντάρμα του Παλγιούλ τον Δεκέμβριο, στην Νέα Υόρκη, των ΗΠΑ. Μετά την λήξη της διμερής εκδήλωσης, ο Λάμα Ντοντρούπ Ντόρτζε Ρίνποτσε πήγε στο Κέντρο Απομόνωσης του Παλγιούλ στην Πολιτεία της Νέας Υόρκης να αποτίσει φόρο τιμής προς την Ιερή Στούπα του Ριζικού του Δασκάλου, της Αυτής Αγιότητάς του Πένορ Ρίνποτσε.

Οι Καθημερινές Ακουστικές Διδασκαλίες συνέχιζαν να παίζουν σημαντικό ρόλο, προσφέροντας καθοδήγηση στους μαθητές του Pathgate σε όλο τον κόσμο, μέσω ενός ιστότοπου μαθητών.

Ο Λάμα Ντοντρούπ Ντόρτζε Ρίνποτσε δίνει διδασκαλία στο Κέντρο του Ντάρμα του Pathgate στο ΗΒ
Ένας παιδικός σταθμός στην Πολωνία που χορηγήθηκε από το Πρόγραμμα Συμμετοχής του Pathgate

Το Πρόγραμμα Συμμετοχής του Pathgate συνέχιζε με τις χορηγίες και την υποστήριξη προς τους χειροτονημένους, του ηλικιωμένους, τους νέους και τους άστεγους σε διάφορα μέρη του κόσμου, και σύμφωνα με τις ανάγκες τους. Όλα αυτά είναι εφικτά με την γενναιόδωρη υποστήριξη μαθητών και φίλων του Ινστιτούτου Pathgate παγκοσμίως. Αν επιθυμείτε να δώσετε την υποστήριξή σας στο Πρόγραμμα Συμμετοχής του Pathgate και να γίνεται Φίλος του Pathgate Διεθνές, μπορείτε μέσω του συνδέσμου Κάντε Δωρεά.