Σημαντική Ανακοίνωση για Προσφορά Μακροζωίας για τον Γιάνγκσι Ρίνποτσε

Η Ανακοίνωση για το Μεγάλο Τένσουγκ (προσφορά μακροζωίας)

Η διεύθυνση της Μονής Ναμντρολίνγκ στην Ινδία απευθύνουν επίσημη έκκληση στην ανά τον κόσμο κοινότητα των μαθητών Παλυούλ να υποστηρίξουν ένα Μεγάλο Τένσουγκ (προσφορά μακροζωίας) κατά την διάρκεια της φετινής ενθρόνισης του Γιάνγκσι (ενσάρκωση) του δασκάλου μας της Αυτού Αγιότητας του Πέμα Νόρμπου Ρίνποτσε το ερχόμενο καλοκαίρι. Το κείμενο της επίσημης ανακοίνωσης έχει ως εξής:

Την τέταρτη μέρα του έκτου Θιβετανικού μήνα (31 Ιουλίου 2014), το Γιάνγκσι (ενσάρκωση) του αγαπημένου μας δασκάλου, της Αυτού Αγιότητας του Πέμα Νόρμπου Ρίνποτσε, θα ενθρονιστεί με μια ευοίωνη μεγάλη τελετή στη Μονή Παλυούλ στο Θιβέτ.

Την τεράστια καλοσύνη που ξεχειλίζει από την απέραντη συμπόνια της Αυτού Αγιότητας δεν είναι δυνατόν να την ξεπληρώσουμε ακόμη κι αν γεμίζαμε ολόκληρο το κοσμικό σύστημα των τριών χιλιαπλάσιων κόσμων με χρυσό. Ωστόσο, για να συγκεντρώσουμε τις δύο συσσωρεύσεις και επίσης ως μια ευοίωνη περίσταση για την πολύτιμη ζωή του Γιάνγκσι μας Ρίνποτσε έτσι ώστε να παραμείνει σταθερά για εκατό κάλπα προς όφελος όλων των αισθανόμενων όντων και των διδασκαλιών, καθώς επίσης για να διασφαλίσουμε ότι όλες οι ευγενείς φιλοδοξίες του θα εκπληρωθούν χωρίς κανένα εμπόδιο, και ιδιαιτέρως εφόσον η τελετή ενθρόνισης θα είναι η πρώτη φωτισμένη δραστηριότητα του Γιάνγκσι Ρίνποτσε, αποτελεί ύψιστη ευθύνη όλων των μαθητών της Αυτού Αγιότητας του Πέμα Νόρμπου Ρίνποτσε να κάνουν ένα Μεγάλο Τένσουγκ (προσφορά μακροζωίας) με μεγάλη χαρά, πίστη και ενθουσιασμό καθώς η κίνηση αυτή θα ανοίξει την θύρα προς τις απεριόριστες ευκαιρίες της ευνοϊκότητας για όλους.

Προσκαλούμε όλους τους σπουδαστές του Ινστιτούτου Pathgate που επιθυμούν να υποστηρίξουν αυτό το σκοπό να κάνουν τις δωρεές τους στον λογαριασμό του Pathgate έτσι ώστε να μπορέσουμε να προσφέρουμε ένα συνολικό ποσό εκ μέρους όλων των φίλων και σπουδαστών του Ινστιτούτου Pathgate. Για να συνεισφέρετε σε αυτό το σκοπό παρακαλούμε να πατήστε εδώ.