Καινούργιες Ακουστικές Διδασκαλίες: Να Βλέπετε την Αλήθεια με έναν Ήσυχο Νου . . . Ενημερώσεις για το Πρόγραμμα Διδασκαλίας: Αγγλία: 25 - 27 Μαϊου 2019... Αγγλία: 25 Ιουνίου - 1 Σεπτεμβρίου 2019... Για Πληροφορίες επισκευτείτε: Πρόγραμμα Διδασκαλίας. . .

Η Δημιουργία της Ταινίας Η Ζωή του Γκούρου Ρίνποτσε

Η Δημιουργία της Ταινίας Η Ζωή του Γκούρου Ρίνποτσε

Σκηνή από την ταινία «Η ζωή του Γκούρου Ρίνποτσε»

Καθώς συνεχίζονται οι εργασίες για την εκ νέου επεξεργασία της ταινίας Η Ζωή του Γκούρου Ρίνποτσε, η οποία αρχικά γυρίστηκε υπό την επίβλεψη του Μακαριστού της ΑΑ Πέμα Νόρμπου Ρίνποτσε στη δεκαετία του '90, μια νέα ταινία μικρού μήκους: «Η Δημιουργία της Ταινίας Η Ζωή του Γκούρου Ρίνποτσε,» η οποία φωτίζει όψεις της μετα-παραγωγής της νέας έκδοσης, και ένα νέο επίσημο τρέϊλερ είναι τώρα διαθέσιμα στο κοινό μέσω του Θεάτρου του Ντάρμα.

Σκηνή από την ταινία «Η ζωή του Γκούρου Ρίνποτσε»

Η αρχική ταινία, «Η ζωή του Γκούρου Ρίνποτσε» είναι μια ταινία δέκα ωρών στη Θιβετανική γλώσσα, της οποίας η παραγωγή έγινε στο Μοναστήρι του Ναμντρολίνγκ στην Ινδία τη δεκαετία του '90. Η εργασία συνεχίζεται καθόλη την διάρκεια της τελευταίας δεκαετίας έτσι ώστε να μεταφραστεί το αρχικό θιβετανικό σενάριο στα αγγλικά και να μπούνε υπότιτλοι σε ολόκληρο το έργο. Ολόκληρη ταινία έχει αποκατασταθεί και έχει εμπλουτιστεί ψηφιακά ώστε να ταιριάξει στο φορμάτ της μεγάλης οθόνης.

Για να δείτε την «Δημιουργία της Ταινίας Η Ζωή του Γκούρου Ρίνποτσε» και το νέο επίσημο τρέϊλερ της ταινίας, πατήστε εδώ.