Ανασκόπηση των Δραστηριοτήτων του Pathgate κατά το 2015

Ο Σεβ. Λάμα Ντόντρουπ Ντόρτζε με μαθητές στην Απομόνωση

Καθ' όλο το 2015 ο Λάμα Ντόντρουπ Ντόρτζε Ρίνποτσε συνέχισε ακαταπόνητα το πρόγραμμα των Διδασκαλιών και την υποστήριξη των πολλών μαθητών του ανά τον κόσμο· με αποκορύφωμα την ετήσια Θερινή Απομόνωση του Pathgate διάρκειας 9 εβδομάδων στο Newcastle Upon Tyne, στην Αγγλία. Λαμβάνοντας τις οδηγίες του Λάμα Ντόντρουπ Ντόρτζε βαθειά στην καρδιά τους, πολλοί μαθητές έδωσαν καλά αποτελέσματα κατά την διάρκεια της Θερινής Απομόνωσης, με συνέπεια αρκετοί να επιλέξουν να παρατείνουν την διαμονή τους στην Απομόνωση.

Από την μέση της 2015, καθημερινή Ακουστική Διδασκαλία βασισμένη στη Σπουδή πάνω στα Θεμέλια του Ντάρμα έγινε διαθέσιμη στους μαθητές στο Pathgate Dharma Centre στο Newcastle και στους μαθητές αλλού που είναι κατάλληλη να την λαμβάνουν. Αυτό έχει βοηθήσει τους μαθητές να ενισχύσουν την άσκηση της πειθαρχίας, η οποία οδηγεί σε σταθερότητα του νου.

Ο σεισμός στο Νεπάλ το 2015

Εκτός από την εστίασή του στην εκπαίδευση, το Ινστιτούτο Pathgate συνεχίζει να υποστηρίζει όσους έχουν ανάγκη μέσω του Προγράμματος Συμμετοχής του Pathgate, στηρίζοντας πολλά προγράμματα και άτομα ανά τον κόσμο παρέχοντας εκπαίδευση στους νέους και στήριξη στου ηλικιωμένους και τους άστεγους. Εκτός από τις τρέχουσες δεσμεύσεις χορηγίας οικονομικής βοήθειας ο Λάμα Ντόντρουπ Ντόρτζε Ρίνποτσε ανταποκρίθηκε σε επείγουσες εκκλήσεις , βοηθώντας θύματα διαφόρων καταστροφών που βλέπουμε να συμβαίνουν στον κόσμο.

Παιδιά που χρηματοδοτούνται από το Προγράμμα Συμμετοχής του Pathgate

Στο τέλος του 2015, ο Λάμα Ντόντρουπ Ντόρτζε Ρίνποτσε προσέφερε ξανά γενναιόδωρη στήριξη σε εκείνους που έχουν ανάγκη, χρηματοδοτώντας το συσσίτιο για τους αστέγους του Newcastle Upon Tyne, ώστε να προμηθευτούν ζεστά ενδύματα και τροφή οι άστεγοι. Το People's Kitchen είναι ένας τοπικός φορέας τον οποίο το Pathgate στηρίζει καθόλου την διάρκεια του χρόνου προσφέροντας σε εβδομαδιαία βάση φρούτα και λαχανικά. Φέτος το Πρόγραμμα Συμμετοχής Pathgate χρηματοδότησε επίσης το Χριστουγεννιάτικο γεύμα ενός ορφανοτροφείου στην Ρουμανία.

Το προσωπικό του ορφανοτροφείου της Ρουμανίας ψωνίζουν για το χριστουγεννιάτικο γέυμα

Τίποτα από αυτά δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την γενναιόδωρη στήριξη των μαθητών και φίλων του Ινστιτούτου Pathgate. Αν επιθυμείτε να στηρίξετε το Πρόγραμμα Συμμετοχής του Pathgate και να γίνετε Φίλος του Pathgate Διεθνώς, μπορείτε να πατήσετε στο Κάνετε μια Δωρεά.