Καινούργιες Ακουστικές Διδασκαλίες: Να Βλέπετε την Αλήθεια με έναν Ήσυχο Νου . . . Ενημερώσεις για το Πρόγραμμα Διδασκαλίας: Αγγλία: 25 - 27 Μαϊου 2019... Αγγλία: 25 Ιουνίου - 1 Σεπτεμβρίου 2019... Για Πληροφορίες επισκευτείτε: Πρόγραμμα Διδασκαλίας. . .

Η Αυτού Αγιότης ο Κυάμπτζε Τσάντραλ Σάνγκυε Ντόρτζε Ρίνποτσε

Η ΑΑ ο Κυάμπτζε Τσάντραλ Σάνγκυε Ντόρτζε Ρίνποτσε

Η Αυτού Αγιότης ο Κυάμπτζε Τσάντραλ Σάνγκυε Ντόρτζε Ρίνποτσε εισήλθε στην Μαχαπαρινιρβάνα στο Ιανγκλέσο του Νεπάλ στις 31 Δεκεμβρίου 2015 και παρέμεινε σε Τούκνταμ (βαθύ διαλογισμό) εώς τις 5 Ιανουαρίου 2016. Η Αυτού Αγιότης ο Τσάντραλ Ρίνποτσε είναι πολύ γνωστός ως ένας πραγματωμένος Διδάσκαλος του Ντζόνγκτσεν ο οποίος επέλεξε να ζεί την ζωή ενός περιπλανώμενου ασκητή, και είναι ο κάτοχος της γραμμής διαδοχής της παράδοσης Λόνγκτσεν Νυίνγκτιγκ και της παράδοσης Ντούντζομ Τέρσαρ. Η Αυτού Αγιότης ο Τσάντραλ Ρίνποτσε εγκαθίδρυσε πολλά κέντρα απομόνωσης στην περιοχή των Ιμαλάϊων¨, όπως το Πάρπινγκ, το Ιόλμο στο Νεπάλ και το Νταρτζίλινγκ στην Ινδία.

Ως λαϊκός ασκητής, η Η Αυτού Αγιότης ο Τσάντραλ Ρίνποτσε ζει μέσα από την σύζυγό του Σάνγκυουμ Καμάλα, και τις δύο κόρες του, την Τάρα Ντέβι και την Σαρασβάτι. Υπήρξε καλός φίλος του Τρίτου Πέμα Νόρμπου Ρίνποτσε και είναι αυτός που έδωσε την προφητεία για την επιτυχή ανακάλυψη του Ιάνγκτρουλ Ντρούμπουανγκ Μίνγκυουρ Ντέτσεν Νγκάρουανγκ Ζίλνον Ντόρτζε Ρίνποτσε, ο οποίος θα γιορτάσει τα τέταρτα γενέθλιά που εφέτος. Είθε γρήγορα να επιστρέψει στον κόσμο για το όφελος όλων των αισθανόμενων όντων.