Έκκληση για Οικονομική Βοήθεια για το Πρόγραμμα Εμβολιασμού για Ηπατίτιδα Β στην Ινδία

Health screening on little monksMonks receiving Typhoid vaccinationLittle monks

Αρχή του έτους και το Μοναστήρι Ναμντρολίνγκ στην Ινδία γνώρισε μια συρροή 210 νέων μοναχών γυναικών και ανδρών. Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του Προγράμματος Εμβολιασμού για Τύφο που χρηματοδοτήθηκε από τον Σεβ. Λάμα Ντόντρουπ Ντόρτζε στο τέλος του περασμένου έτους, υπήρχε επαρκές απόθεμα εμβολίων ώστε να καλύψει τον εμβολιασμό όλων των νέων μελών της κοινότητας των μοναχών. Στο Νοσοκομείο Τσέπαλ Τόπκυεντ οι μοναχοί και οι μοναχές κάνουν τακτικούς ελέγχους υγείας και θεραπείες. Το Νοσοκομείο εδώ και πολλά έτη λαμβάνει στήριξη από τον Λάμα Ντόντρουπ Ντόρτζε Ρίνποτσε, και σώθηκε από τον κίνδυνο να κλίσει το 2012 μετά από την γενναιόδωρη υποστήριξη μαθητών του Ινστιτούτου Pathgate, φίλων, και υποστηρικτών.

Μετά από αίτημα της διεύθυνσης του Νοσοκομείου, ο Λάμα Ντόντρουπ Ντόρτζε Ρίνποτσε συμφώνησε να συγκεντρώσει το απαιτούμενο ποσό για την χρηματοδότηση του απολύτως απαραίτητου Προγράμματος Εμβολιασμού για την Ηπατίτιδα Β έτσι ώστε να καλυφθεί ολόκληρη η κοινότητα των 4000 μοναχών του Μοναστηριού Ναμντρολίνγκ στην Ινδία.

Το Πρόγραμμα Εμβολιασμού θα ξεκινήσει με προληπτικό έλεγχο όλων των μοναχών για αναζήτηση συμπτωμάτων, και τα εμβόλια της Ηπατίτιδας Β θα τους χορηγηθούν σε τρεις δόσεις μέσα σε τρείς συναπτούς μήνες. Το κόστος του Προγράμματος Εμβολιασμού για τους 4000 μοναχούς και μοναχές του Μοναστηριού Ναμντρολίνγκ εκτιμάται σε πάνω από 3 εκατομμύρια Ινδικές Ρουπίες, περίπου 30.000 λίρες Αγγλίας.

Αν επιθυμείτε να παίξετε ενεργό ρόλο στην υποστήριξη του Προγράμματος Εμβολιασμού, παρακαλούμε να αποστείλετε την πληρωμή μέσω Paypal ή μέσω μεταφοράς στον τραπεζικό λογαριασμό του Pathgate. Για την συνεισφορά σας πατήστε εδώ.